Aanbevelingen

Aliene Alting – Aspen API

Werken met Mirjam is een feestje. Ze is een prettige persoonlijkheid om mee te werken, kan goed luisteren en legt daarna heel snel de vinger op de “zere plek”, maar op een opbouwende manier. Ze schrijft teksten op een heel toegankelijke manier en organiseert haar werk goed. Ze weet wat er nodig is om marketing communicatie binnen onze organisatie naar een hoger plan te brengen en komt met tal van realistische ideeen. Bovenal is ze enorm inspirerend als het gaat om duurzaamheid. En maakt ze niet alleen mij, maar ook verschillende collega’s binnen onze organisatie bewust bij alles wat we doen op het vlak van duurzaamheid.

Noortje Peek – GGzE

Vanuit haar aandacht voor de mens waardeer ik het samenwerken met Mirjam heel erg. Bij het eerste redactieoverleg schuift ze direct aan waarbij we samen de onderwerpen voor de driemaandelijkse Planetree & kwaliteit krant van GGzE bepalen. Het werkt heel makkelijk met Mirjam: lange of korte teksten, interviews, ze draait er haar hand niet voor om. En ze krijgt ook graag je feedback, in tekst, taal of proces.

Linda den Boef – Dorsman – Dorcas

Mirjam heeft voor een campagne van Dorcas (Portraits of Power, https://portraitsofpower.org/) alle interviews ge-edit. Niet alleen heeft zij gezorgd dat het taalkundig allemaal klopte, zijn heeft er ook aan bijgedragen dat de kracht in deze verhalen goed naar voren komt. Mirjam heb ik ervaren als een enthousiast en prettig persoon om mee samen te werken, maar ook zeker een storyteller die het verhaal zo weet te herschrijven dat het recht doet aan de herkomst. Mirjam is flexibel, goed bereikbaar, duidelijk en eerlijk en ik heb onze samenwerking als zeer positief ervaren. Ik kijk uit naar een volgend project met Mirjam!

Wilgo Dors – Dors Werk & Leertrajecten

Mirjam heeft naar tevredenheid de teksten voor mijn website geschreven. Maar Mirjam is meer dan een tekstschrijver. In het verleden heeft ze meerdere websites opgezet en dat is te merken. Mirjam, luistert, denkt mee, stelt vragen en komt met ideen over de website als geheel, niet alleen de teksten. Ze is kritisch op een opbouwende manier en niet belerend. Ze denkt ‘out of the box’ waardoor mijn website beter is geworden dan ik had verwacht. Ik raad haar dan ook van harte aan.

Astrid Habraken – van Esdonk – Queesten

Mirjam schrijft al jaren blogs voor mij en doet dat op geheel eigen wijze. Altijd enthousiast en met de juiste tone of voice. En daarbij: altijd (ruim) op tijd. Mirjam denkt mee, is creatief en heeft een eigen invalshoek. Daarmee zijn haar blogs altijd origineel. Ik hoop nog lang met haar te mogen samenwerken.

Marie Cecile Oosterhout – Studio Bont

Wij hebben Mirjam gevraagd voor het schrijven van 2 artikelen voor het nieuwe magazine BEP. BEP is een magazine over de Nijmeegse vrouwen. Mirjam heeft 2 vrouwen geïnterviewd voor ons blad en dat zijn 2 erg leuke artikelen geworden. Mirjam was heel flexibel, alles ruim binnen de deadline en de 2 geïnterviewden vrouwen waren zelf ook heel erg bij met hun artikel. Kortom ik kan Mirjam alleen maar aanbevelen als tekstschrijfster!

Marlène Wijnaar – KlaarOver Psychosociaal Werk

Jij ook bedankt voor de prettige samenwerking,
de woorden zijn werkelijk kilo’s waard!