Portfolio

Mijn naam is Mirjam van Elst en ik weet wat goede teksten zijn. En daar help ik jou graag mee. Ik schrijf jouw teksten of ik help jou om ze zelf te schrijven. Ik kan ook je hele project voor je onder mijn hoede nemen. Zeg het maar.

Met wie werk ik? Betrokken, gedreven organisaties. Want dat ben ik zelf ook. Hieronder vind je voorbeelden van mijn werk.

Ben jij ook zo’n organisatie? Tof! En wil je dat ik jou help met jouw verhaal? Super! Neem contact met ‘me op. Dat kan op de contactpagina, op mirjam@mirjamvanelst.com of op 06-24479384.

Website Dors

Voor de website van Dors Werk & Leertrajecten schreef ik de teksten. En ik deed meer! Dankzij mijn ervaring met het opzetten van websites kon ik adviseren over de content van de website als geheel. Als je op de button klikt, zie je het resultaat: een mooie cross-over tussen alpha en bèta.

Portraits of Power

Voor Dorcas verzorgde ik de interviewreeks ‘Portraits of Power’. Met deze reeks zet Dorcas oudere vrouwen uit het Midden-Oosten en Oost-Europa in het spotlight. De vrouwen vertellen over hun leven, hun wensen voor de toekomst en wat zij krachtige vrouwen vinden. Ik zorgde dat de verhalen nog beter en krachtiger naar voren kwamen. Bekijk de interviews door op de knop meer weten te drukken.

Synergy between biopharma and academia

Voor Pivot Park in Oss schreef ik het Engelstalige artikel ‘Synergy between biopharma and academia’, over de samenwerkingen tussen farmabedrijven, universiteiten en hoe Pivot Park hieraan bijdraagt. Klik op de button voor het artikel.

Interview NVV

Voor de Nederlandse Vereniging voor Veganisme interviewde ik de veganistische tattoo artist Xadia, eigenaresse van tattoo studio ‘Tabula Rasa’ uit Nijmegen. Je vindt het interview door op de button te klikken.

Recensies Ogma

Voor diverse uitgeverijen schrijf ik recensies. De boeken zijn meestal non-fictie en gaan vaak over duurzaamheid en persoonlijke ontwikkeling. Want daar houd ik me zelf ook mee bezig. Maar een goede roman kan ik ook waarderen! Mijn recensies zijn op mijn blog feed te vinden en op de site van Ogma. Die site bereik je door op de button te klikken.

Artikel Klimaatgesprekken

Begin 2021 deed ik mee aan de reeks workshops ‘De Klimaatgesprekken’. Hierin ga je aan de slag met je eigen gedrag en je eigen CO2-uitstoot. Daarna ga je hierover in gesprek met de andere deelnemers. Voor de website van De Klimaatgesprekken schreef ik een impressie. Klik op de button en je gaat naar het item.

Libelle – rubriek ‘Dit doe ik’

Voor het grootste en oudste damesweekblad van Nederland, Libelle, schreef ik een item over de manieren waarop ik laat zien dat veganistisch eten heel erg lekker en makkelijk kan zijn.

Jij ook bedankt voor de prettige samenwerking, de woorden zijn werkelijk kilo’s waard!

Marlène Wijnaar – KlaarOver Psychosociaal Werk