Over Mirjam

Mirjam_Yvonne Verhulsdonk Fotografie-1857

Aangenaam kennis te maken!

Ik ben Mirjam van Elst, story teller & story maker, huismus en wereld- en tijdreizigster. Meestal vanaf de bank, vergezeld door dog-ter Josje. Maar ook in real life. Soms vlieg ik oceanen over, andere keren blijf ik dicht in de buurt. Altijd op zoek naar mooie verhalen en plaatjes, waar een ander vaak aan voorbij gaat. Ik houd van de schoonheid van imperfectie, lachrimpels en het onkruid dat groeit waar het wil.

Waarom Woorden per Kilo?

Omdat je met mij een tekstschrijver en verhalenverteller inhuurt en tegelijkertijd veel meer. Door mijn kritische blik, mijn creatieve pen en mijn jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven denk ik mee, ben ik jouw sparringpartner. Ik ben betrokken, gedreven en nieuwsgierig. Naar mensen en organisaties, hun verhalen. Naar jou. En die woorden? Die leg ik op een schaaltje. Een weegschaaltje. Want woorden zijn zo belangrijk en zo krachtig. Daar ga ik heel zorgvuldig mee om.

Meer weten?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in op de contactpagina en we maken een afspraak. Geheel vrijblijvend denk ik een half uur met jou mee. Over jouw verhalen. En je website, social media, teksten, duurzaamheid. Jij mag het zeggen. Ik denk en filosofeer graag met je mee. Tot snel!