Over Mirjam

Mirjam_Yvonne Verhulsdonk Fotografie-1857

Aangenaam kennis te maken!

Ik ben Mirjam van Elst, story teller & story maker, huismus en wereld- en tijdreizigster. Meestal vanaf de bank, vergezeld door dog-ter Josje. Maar ook in real life.

Altijd op zoek naar mooie verhalen en plaatjes, waar een ander vaak aan voorbij gaat. Ik houd van de schoonheid van imperfectie, lachrimpels en het onkruid dat groeit waar het wil.

Waarom Woorden per Kilo?

Omdat je met mij een projectmanager, een tekstschrijver en een verhalenverteller inhuurt. Door mijn analytische blik, mijn creatieve pen en mijn jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven denk ik mee en ben ik jouw sparringpartner.

Ik ben betrokken, gedreven en nieuwsgierig. Naar mensen en organisaties, hun verhalen. Naar jou. En die woorden? Die leg ik op een schaaltje. Een weegschaaltje. Want woorden zijn zo belangrijk en zo krachtig. Daar ga ik heel zorgvuldig mee om.

Gelijkwaardigheid & Inclusie

Gelijkwaardigheid, duurzaamheid en inclusie, ik vind het erg belangrijk. Dat zijn dus ook onderwerpen die regelmatig aan bod komen. Ook ben ik vrijwillige tekstschrijver voor de NVV, de Nederlandse Vereniging voor Veganisme.

Meer weten?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in op de contactpagina en we maken een afspraak. Geheel vrijblijvend denk ik een half uur met jou mee. Over jouw verhalen. Over jouw doelen. En hoe je die het beste de wereld in brengt. Tot snel!