Aanbeveling voor Woorden per Kilo

Mirjam van Elst – duurzame & dierzame communicatie

Wandelcoach Hester Sybrandi schreef deze fijne review over onze samenwerking:

Mirjam hielp mij in een mooie training om (nog) meer feeling met bloggen te krijgen. Ik ben wel een talig mens en hou ook wel van spelen met woorden, maar liep toch weleens vast.

Met behulp van een aantal leuke oefeningen om de woorden “los te maken” en een methodiek hielp ze me om datgene wat ik deed effectiever te gaan doen.

Het helpt me echt; het schrijfproces in een paar logische stappen in te delen. Ik merk dat dat de creativiteit ondersteunt. En Mirjam heeft me dat met veel enthousiasme en humor bijgebracht.

Ik heb nu een beter beeld van hoe ik bloggen nog beter kan inzetten op mijn website. Het is iets minder “organisch” (als loopbaanwandelcoach hou ik daar uiteraard wel van; van iets dat min of meer spontaan “groeit”) en “we zien wel” en meer op basis van een aantal bewuste keuzes.

Het heeft me geleerd van hoe ik met zo’n “stappenplan” betere blogs kan maken en dat is fijn. En dat organische: ik hoop er steeds wat beter in te worden; groei heeft tijd nodig.”

Wil jij ook beter schrijven? Makkelijker je creativiteit aanboren? En ook makkelijker op onderwerpen komen voor onder meer blogs?

Het komt allemaal aan bod in mijn training, waarin ik structuur en creativiteit combineer. Unieke combi, al zeg ik het zelf.

Meer weten? Ga naar mijn contactpagina en vul daar het formulier in. Of mail naar mirjam@mirjamvanelst.com. Ik hoor graag van je!