aanbod

Wat kan ik voor jou betekenen? 

  • Ik schrijf teksten, blogs, interviews en artikelen. Verhalen. Voor websites, social media, kranten en magazines.
  • Wil je hulp met schrijven? Dat kan. Ik geef trainingen waardoor jij je zekerder voelt over jouw teksten. Dat kan op creatief en op grammaticaal vlak. Aantrekkelijk schrijven voor het web, jij kunt het ook! 
  • Bestaande teksten redigeer ik. Ik kijk naar inhoud, structuur en vorm. Grammatica en spelling doe ik ook. Zeg maar wat je wil. 
  • Ik denk mee, luister en stel vragen. Daarna stel ik waarschijnlijk nog meer vragen. Ik ben jouw sparringpartner. 

Hoe werk ik?

  • Eerst maken we kennis. Gratis. Om te kijken of we een match zijn. En om te horen wat jij nodig hebt. 
  • Na ons gesprek ontvang je een briefing. Daarin vertel ik wat we besproken hebben en hoe ik jou kan helpen.
  • Je krijgt dan ook mijn offerte. En hopelijk gaan we daarna samen aan de slag. 

Inspiratiesessie

  • Dat luisteren en die spiegel voorhouden doe ik ook in een inspiratiesessie. Jij mag zeggen waar het over gaat. Dat kan social media zijn, je blogs, je website. Of je bedrijf. Zeg het maar. Zo’n sessie kun je apart bij mij boeken.

Voor een inspiratiesessie vraag ik 65 Euro per uur. Voor de andere pakketten heb ik wat meer informatie van jou nodig om een offerte af te geven. 

Mijn aanpak onderscheidt zich door mijn unieke combinatie van creativiteit, commercialiteit en efficiëntie. Ik ben het alledrie! En duurzaamheid, dat vind ik dus ook belangrijk. Daarom plant ik een boom voor iedere opdracht die ik krijg. Dat doe ik niet zelf. Dat laat ik de organisatie Africa Wood Grow doen. 

Ik ben te bereiken op: mirjam@mirjamvanelst.com of op +31 6 244 79 384. En natuurlijk op de contactpagina. Ik hoor graag van je!