Hulp nodig?

Ik wil een duurzame wereld. Daarvoor zet ik me dagelijks in. Als consument, maar ook als professional. Daarom help ik ondernemers en organisaties met hun verhalen. Zodat zij zichtbaarder zijn en daardoor hun duurzame doelen makkelijker halen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Daarvoor zet ik niet alleen mijn taalgevoel in. Met mijn jarenlange ervaring binnen diverse ‘high tech’ bedrijven denk ik mee over de inhoud en de vorm van de boodschap. Ik help jouw boodschap op de juiste manier en in de juiste vorm over te brengen. Op het juiste medium. Die boodschap krijgen we samen scherp, net zoals je purpose, je missie en je visie. Omdat het woord samenwerking niet voor niets het woord ‘samen’ bevat. Ik fungeer als sparringpartner, samen gaan we de diepte in.

Bij diverse organisaties heb ik me beziggehouden met brandmanagement. Ik heb hun vergroot en ik help met je marktbenadering en profilering. Ik schrijf je teksten voor je of ik redigeer ze. Ik geef ook trainingen. Op het gebied van storytelling, zodat jij weet hoe je aantrekkelijker kunt schrijven voor het web. Interesse? Ga naar de contactpagina en stuur een bericht! 

Mijn aanpak onderscheidt zich door mijn unieke combinatie van creativiteit, commercialiteit en efficiëntie. Ik ben het alledrie! En duurzaamheid, dat vind ik dus ook belangrijk.

Ik ben te bereiken op: mirjam.vanelst@hotmail.com of op +31 6 244 79 384. En natuurlijk op de contactpagina. Ik hoor graag van je! 

In mijn vrije tijd recenseer ik boeken en schrijf ik creatieve blogs over lezen en schrijven. Dat doe ik voor voor boekenblog Ogma. Met mijn blogs besteed ik ook aandacht aan non-profit organisaties die taalvaardigheid bevorderen, wat mij na aan mijn hart ligt. En het zal je waarschijnlijk niet verbazen, ook duurzaamheid komt aan bod.