Aanbod

Jij doet mooi werk met je organisatie. Werk dat er toe doet, waarmee de wereld mooier wordt. Maar wie weet het?

Ik maak het mooie werk zichtbaar dat er nu al in je organisatie gebeurt. Dat doe ik met branding en profilering en met mijn teksten.

Interim communicatieprofessional

Heb je een marketing communicatie project maar geen projectmanager? Ik kan je veel werk uit handen nemen. 

Voor andere organisaties heb ik me beziggehouden met branding en profilering. Ik heb plannen geschreven en deze uitgevoerd, waardoor zij nu veel zichtbaarder zijn in hun markt. Meer aanvragen krijgen en als thoughtleader bekend staan. Dat kan ik ook voor jouw organisatie doen.

Content voor je maken

Jullie werkdruk is gigantisch, iedere keer loop je er weer tegenaan: welke content moeten we maken? Daarmee kan ik je helpen. Dat kan in een middag, in zes maanden of als maatwerk. Klik hier om meer te lezen.

Goede teksten

Met goede teksten maak ik het mooie werk zichtbaar dat er nu al in je organisatie gebeurt. Ik schrijf blogs, interviews en artikelen. Verhalen. Voor websites, social media, kranten en tijdschriften zodat jullie mooie werk ook voor de buitenwereld zichtbaar is.

Trainingen

Duurzame Communicatie

Hoe doe je dat, communiceren over duurzaamheid? Veel mensen vinden het lastig. Ze willen graag informeren en inspireren. Impact maken. Tegelijkertijd willen ze niet overkomen als het braafste kindje van de klas. Best een dilemma. Met mijn training gaan we daarmee aan de slag.

Schrijftraining

Twijfel je over je schrijfstijl of wil je je schrijven verbeteren? Ik geef trainingen waardoor jij je zekerder voelt. Je gaat je eigen stem ontdekken waardoor je aantrekkelijker gaat schrijven. Zo schrijf je teksten die beter gelezen worden. En je doet er ook nog eens korter over, over dat schrijven.

Hoe werken wij samen?

Onze samenwerking start altijd met een kennismaking. Dat kan op korte termijn online, bijvoorbeeld via Zoom als je een urgent probleem hebt.

Na dat gesprek heb je een veel duidelijker beeld van wat je nodig hebt op communicatiegebied en weten we ook of we samen aan de slag gaan. Als je dat wilt, kan ik dat vastleggen in een briefing.

Na een gedegen intake kan ik vaak voor een vaste prijs een compleet project voor je doen. Als dat mogelijk is, hoor je dat van me. We bespreken wat ongeveer jouw budget is, welke vragen je hebt en of ik jou kan helpen voor dat budget. 

Ik werk meestal voor verschillende opdrachtgevers. Ik probeer mijn werk zo te plannen zodat er altijd ruimte is voor extra werk op korte termijn. Mocht je daar gebruik van willen maken, mail me dan vandaag nog. Dan kijk ik of ik op korte termijn ruimte kan maken om de belangrijkste dingen voor jou op te starten.

Je kunt me een bericht sturen op mirjam@mirjamvanelst.com of via de contactpagina. Ik hoor graag van je.