aanbod

Wat kan ik voor jou betekenen? 

Als ‘Conscious Content Creator’ houd ik me bezig met duurzame communicatie. En daar help ik jou mee. Wat concreter: 

  • Heb je een Marketing Communicatie Project maar geen Projectmanager? Tof! Ik kan je veel werk uit handen nemen. 
  • Ik schrijf teksten, blogs, interviews en artikelen. Verhalen. Voor websites, social media, kranten en magazines.
  • Bestaande teksten redigeer ik. Ik kijk naar inhoud, structuur en vorm. Grammatica en spelling doe ik ook. Zeg maar wat je wil. 
  • Wil je hulp met schrijven? Ik geef trainingen waardoor jij je zekerder voelt over jouw teksten. Dat kan op creatief en op grammaticaal vlak. Je gaat je eigen stem ontdekken en daardoor ga je aantrekkelijker schrijven. 
  • Ik denk mee, luister en stel vragen. Daarna stel ik waarschijnlijk nog meer vragen. Ik ben jouw sparringpartner. 

Hoe werk ik?

  • Eerst maken we kennis. Om te kijken of we een match zijn. En om te horen wat jij nodig hebt. 
  • In dat gesprek luister ik en stel ik vragen. Meestal best een hoop. Ik ben namelijk nogal nieuwsgierig aangelegd. 😉 
  • Na ons gesprek ontvang je een briefing. Daarin vertel ik wat we besproken hebben en hoe ik jou kan helpen.
  • Je krijgt dan ook mijn offerte. En hopelijk gaan we daarna samen aan de slag. 

Inspiratiesessie

  • Dat luisteren en die spiegel voorhouden doe ik ook in een inspiratiesessie. Jij mag zeggen waar het over gaat. Dat kan social media zijn, je blogs, je website. Of je bedrijf. Zeg het maar. Zo’n sessie kun je apart bij mij boeken.

Mijn aanpak onderscheidt zich door mijn unieke combinatie van creativiteit, commercialiteit en mijn focus op duurzaamheid. Omdat ik duurzaamheid zo belangrijk vind, doneer ik voor iedere opdracht een bedrag aan een goed doel. 

Je kunt me bereiken op: mirjam@mirjamvanelst.com of op +31 6 244 79 384. En  op de contactpagina kun je me ook een bericht sturen. Ik hoor graag van je! 


Review

Jij ook bedankt voor de prettige samenwerking,
de woorden zijn werkelijk kilo’s waard!

Marlène Wijnaar – KlaarOver Psychosociaal Werk