Contentmaker

Jij bent op zoek naar
een Conscious Content Creator of een Conscious Content Strategist

Voor al jouw communicatieprojecten en teksten: Blogs, interviews en artikelen. Duurzame verhalen voor jouw website, social media kanalen en in kranten en magazines. Ik vertel graag jouw verhaal met de juiste inhoud, de juiste toon en in de juiste klank. Je kunt mij inhuren als tekstschrijver, storyteller, contentspecialist, copywriter en eindredacteur.

En ik doe meer. Ik zit graag aan het begin van jouw project. Het deel waarin we het over jouw ‘why’ hebben, je missie en je visie. Je ‘purpose’. Waarom je doet wat je doet. Ik schuif graag aan om je te bevragen. Kritisch en constructief. Ik kijk in je keuken en loop een tijd mee. Daarna schrijf ik mijn plan voor jouw bedrijf. Op het gebied van communicatie, branding en profilering. Daarna gaat jouw organisatie het implementeren.

Mirjam van Elst – duurzame & dierzame communicatie

Woorden per kilo – Werkwijze

Wij maken kennis

Wat heb je nodig
én, zijn wij een match?

Ik stel heel veel vragen

Wat is je doel en wat kan ik voor je betekenen?

Ik maak een voorstel

Zodra je mijn vragen beantwoord hebt, maak ik de offerte.

Mijn toegevoegde waarde

Mijn aanpak onderscheidt zich door mijn unieke combinatie van creativiteit, zakelijkheid en mijn focus op duurzaamheid en dierzaamheid. Mijn non-pofit klanten help ik met mijn ervaring binnen het bedrijfsleven. Mijn for-profit klanten profiteren van mijn streven om de wereld te verbeteren. De ene partij laat ik zien hoe het zakelijker kan, de ander laat ik zien hoe het zachter kan. Met mijn frisse en scherpe blik, gecombineerd met mijn lange ervaring binnen ‘high tech’ stap ik makkelijk een organisatie binnen en zie ik snel wat en waar er verbeterd kan worden.

Omdat ik duurzaamheid zo belangrijk vind, doneer ik voor iedere opdracht een percentage aan een goed doel.

Contact met mij?

Bel +31 6 244 79 384
Of stuur mij nu een e-mail