content aanbod

CONTENT IN EEN MIDDAG 800 Euro

Jullie werkdruk is gigantisch, iedere keer loop je er weer tegenaan: welke content moeten we maken?

In 1 middag creëren we de content voor een half jaar. We doen een intake waarin we op hoofdlijnen vaststellen welk smoelwerk jullie willen hebben en wat voor content je nodig hebt. Tijdens de sessie gaan we je profilering vaststellen en contentideeën generen.

Met deze contentideeën heb je voor een half jaar genoeg content met een eigen smoel. Dat hebben we in een middag gedaan.

Natuurlijk creëren we contentideeën. De content zelf kun je op basis van deze ideeën zelf gaan maken. Heb je daar ook een gigantisch probleem, kom je er niet aan toe? Dan kan ik de content voor je maken. Je betaalt een vaste prijs.

CONTENT IN 6 MAANDEN 6 x 1300 Euro

Is je werkdruk zo hoog dat je iedere keer achter de feiten aanloopt als er weer content gemaakt moet worden? Bij je concurrentie zie je waardevolle content, content die iets bijdraagt, waar over nagedacht is en die een duidelijke boodschap brengt. Die bij een strategie hoort. Dat wil jij ook, alleen heeft jouw team nooit tijd. Dus maken jullie weer iets ‘snel snel snel’, wat het vaak net niet is. Dat kan beter.

Laat mij je helpen. Ik zet een contentkalender voor je op, met ideeën die je door het hele jaar kunt gebruiken. Ik houd de actualiteit voor je bij. Op basis van de kalender en de actualiteit creëer ik content voor je. Ik kan de content ook op jullie social media kanalen plaatsen. Dat doe ik een half jaar lang voor je tegen een vaste prijs.

MAATWERK

Ik doe ook maattrajecten. Heb je een andere vraag, ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem contact met me op.

Een paar voorbeelden: heb je een andere vraag over content? Wil je bijvoorbeeld dat je missie en visie veel meer bekend wordt bij je medewerkers? Of vraag je je af hoe sponsoringbeleid vorm moet geven? Wil je je meer smoel op social media of tijdens open dagen?

Dit zijn allemaal dingen waarbij ik kan helpen. Ben je benieuwd hoe? Neem dan contact op, dan bespreken we wat jij precies wilt en hoe dat eruit kan zien.

Je kunt me een bericht sturen op mirjam@mirjamvanelst.com of via de contactpagina. Ik hoor graag van je.